Managed Services

Raise your expectations, lower your concerns

Lăsați responsabilitățile legate de infrastructura IT în grija experților. Folosind servicii IT furnizate de echipa ITPS, reduceți costurile în domeniul tehnologic, concentrați resursele companiei asupra dezvoltării business-ului, obtineți performanță. În acest timp veți beneficia de servicii IT premium ce vor cuprinde toate necesitățile companiei dumneavoastră.

De ce servicii IT furnizate de echipa ITPS?

  • Dacă nu aveți proprii specialiști IT, nu e nevoie să angajați oameni noi. Externalizând sarcinile echipei noastre, primiți o alternativă rapidă și productivă - servicii IT performante.
  • Dacă doriți să mergeți spre Cloud, vă conducem spre această destinație și, la nevoie, tot noi vă aducem și înapoi (adică din cloud spre on premise). În anumite cazuri, putem prelua interacțiunea dvs. cu furnizorii terți (furnizori de aplicații, comunicații, licențe etc.) - servicii IT externalizate
  • Puteți conta pe o colaborare bine definită de la început până la finalizare și pe respectarea obiectivelor asumate. Contractele ITPS au atașat un SLA (Service Level Agreement) de peste 99%.
  • Obtineți combinațiile optime de software și hardware potrivite companiei dumneavoastră. Alegem în funcție de necesități, nu de promovarea anumitor mărci. Avem abilitățile tehnice de a compatibiliza diverse componente.
  • Atunci când firma este subiectul unui audit făcut de terți, vă putem reprezenta în domeniul informatic, acționând ca și departamentul dvs. de IT - servicii IT realizate de experți
  • Minim o dată pe an, vă oferim o ședință de evaluare a infrastructurii IT, în perspectivă pentru anul următor, ca măsura de planificare și de prevenție - servicii It de audit și consultanță.

Out Hire

Cum functionează?

Echipa ITPS preia toate responsabilitățile legate de domeniul IT: de la etapa de identificare a infrastructurii și a căilor de acces (discovery), la cea de evaluare și implementare (deployment), până la cea finală- de suport și management.

Companii naționale și internaționale cu cifra de afaceri anuală > 250 mil. € aleg să colaboreze cu ITPS datorită condițiilor clare de colaborare și performanțelor pe care le obținem împreună.

Clienților ITPS li se garantează dreptul de a folosi serviciile atât cât doresc, fără să li se impună o perioadă minimă contractuală și clauze necorespunzătoare de reziliere.