Implementare

Make the right choice. Build on our experience.

Echipele noastre de specialiști certificați utilizează cele mai eficiente tehnologii dovedite pentru a realiza proiecte consistente validate de referințele de arhitectură în domeniu.

De ce implementare soluții IT de la ITPS?

  • Primiti servicii de specialitate - aceasta este nișa pe care o dezvoltăm continuu încă de la înființare. Avem experiența finalizării a peste 500 de proiecte de implementare soluții IT.
  • Serviciile sunt variate: soluții IT de asigurare a securității și protejarea împotriva furtului electronic prin utilizarea dispozitivelor de tip firewall, proxy, DLP; aplicații mereu funcționale prin design-ul redundant al echipamentelor de rețea și servere; soluții IT de replicare în caz de dezastru; remedierea sigură a cauzelor (sau congestiilor) în cazul performanțelor sub așteptări; soluții IT - VPN pentru asigurarea comunicării între sediile companiei; expertiză de top cu tehnologiile din portofoliul nostru;
  • Întrucât asigurăm și partea de instalare soluții IT și cea de training, aveți la îndemână toate datele necesare pentru a folosi eficient programele implementate;
  • Pentru orice clarificări și modificări ulterioare, suntem disponibili în mod gratuit pentru încă 30-90 de zile după finalizarea și predarea lucrării - implementare soluții IT și suport
  • În calitate de client al ITPS veți câștiga timp. Răspundem rapid nevoilor de suport tehnic, oferind o legătură directă cu inginerii.

Soluții IT - Cum funcționează?

După ce analizăm nevoile companiei dumneavoastră (printr-un audit), vă propunem diverse soluții IT pe care tot noi le putem crea în mare parte, în funcție de nevoile specifice ale business-ului. Ne concentrăm pe dezvoltarea competențelor tehnice legate de design-ul, implementarea și mentenanța infrastructurilor de servicii IT. Prin soluțiile pe care le creăm special pentru dumneavoastră aveți posibilitatea de a accelera maturizarea și eficientizarea proceselor IT din cadrul companiei.

Nu este nicio problemă dacă nu întelegeți limbajul folosit în domeniul IT, suntem aici tocmai pentru a face mai ușor de folosit infrastructura companiei dumneavoastră. Toată experiența noastră în soluții IT v-o punem la dispoziție în cele mai avantajoase condiții contractuale.

Implementare

Studiu de caz - Implementare soluții IT

Beneficiar: societatea Electrica Transilvania Nord, furnizor de energie electrică.

Proiectul: soluție de accelerare Flash pentru mediul virtual, pentru a suplimenta performanța aplicațiilor folosite în cadrul societății (îmbunătățirea timpilor de răspuns și acces la sistemul de stocare).

Soluții IT: Pernix Data, soluție considerată “Best in Class” de către comunitatea utilizatorilor VMware. Pentru atingerea obiectivelor, clusterul existent de VMware vSphere 5.5 a fost dotat cu câte o placă PCI Flash în fiecare server, cu rolul de accelerare  a mașinilor virtuale atât pentru operațiunile de tip “write” cât și de tip “read”. Principalele sale avantaje sunt:

  • Păstrarea serverelor virtuale intacte și nemodificate. Pentru accelerarea flash nu se instalează niciun fel de agent sau driver în mașina virtuală. Toate operațiunile sunt făcute direct de către hypervizor.
  • Compatibilitatea cu infrastructura SAN a beneficiarului. Implementarea de soluții IT nu a impus modificarea parametrilor și a configurației structurii de SAN deja utilizate de companie, unde mașini virtuale rulau în mediu productiv
  • Granularitate la nivel de mașină virtuală. Pentru fiecare mașină virtuală în parte, indiferent de sistemul de operare folosit, poate fi activată funcția de accelerare Flash, fără a fi nevoie de operațiuni de VMotion pe alte LUN-uri.
  • Soluția de accelerare Flash este compatibilă cu toate versiunile de VMware vSphere, cu orice sistem de operare utilizat în serverele virtuale și cu orice infrastructură SAN (de orice producător, folosit protocoale de acces FC, iSCSI sau NFS).

Pentru a derula toate operațiunile în cauză s-a efectuat o perioada de întrerupere de ordinul a câtorva minute.

"Suntem onorați că am avut ocazia să implementăm cu succes un proiect de asemenea anvergură și că am reușit să oferim un plus de valoare clienţilor noştri.”

Cristian Leoveanu - Business Unit Manager ITPS