Parteneri

Facem și altele, dar excelăm în aceste tehnologii

MicrosoftPrima dragoste nu se uită niciodată, mai ales dacă interacționăm frecvent cu ea. Colegii noștri păstrează vie emoția și bucuria examenelor Microsoft de MCSA, MCSE de la începutul anilor 2000. Tehnologii precum Active Directory, Exchange, IIS, SQL Server încă fac parte din viața noastră. Ne mândrim cu experiența acumulată cu toate versiunile de software din 2000 până în prezent.

IBM logo Lider incontestabil în echipamente pentru datacentere cu pretenții. Încă de la începuturile IT în România, serverele System X, echipamentele de stocare TotalStorage DS series, sistemele de switch-ing SAN și librăriile de bandă erau foarte apreciate. Chiar dacă o parte din business a fost preluat de Lenovo, putem încă găsi aceste tipuri de echipamente pe piață. Specialiștii noștri vor fi fericiți să-și amintească de vremurile bune lucrând cu ele.

Cisco Switch-urile Catalyst și ruterele ISR au contribuit la explozia comunicațiilor și a conectivității în ultimii douăzeci de ani peste tot în lume. Chiar și astăzi stabilesc standarde de robustețe pe acest segment, cu un portofoliu completat de-a lungul timpului. Noi considerăm că avem suficiente argumente pentru proiecte în care să propunem și tehnologii mai noi, cum ar fi Wireless, Email și Web Security Appliance.

Vmware Au trecut deja mai bine de 13 ani de când derulăm proiecte de virtualizare. Multe lucruri s-au schimbat între timp, virtualizarea serverelor a devenit aproape omniprezentă și lumea e pregătită să încerce această tehnologie. Indiferent ca discutam de vitualizare servere, statii sau storage, acestea sunt completate de tehnologii de backup și replicare, de mecanisme de izolare și securizare a traficului în interiorul switch-urilor distribuite și de multă muncă de optimizare a performanțelor din mediul virtual.

Netapp Un mare pas înainte a fost făcut în 2009, când am început acest parteneriat. Linia de echipamente a adus inovații și avantaje semnificative în scenariile în care au fost implementate. Peste 150 de echipamente au fost implementate de atunci, combinând tehnologiile tradiționale NetApp (RAID-DP, Deduplicare, Flex- si Snap-) cu mecanismele de utilizare a flash/SSD-urilor.

Juniper Ani de zile, tehnologia Juniper Networks a fost utilizată în majoritatea nodurilor de comunicații, fiind alegerea implicită pentru mulți carrieri internaționali de date. Puteți conta pe Juniper să ofere performanță consistentă, chiar și în scenarii în care se adaugă numeroase servicii suplimentare la nivel de rețea. Switch-urile și ruterele Juniper rămân un etalon de performanță și versatilitate pentru cei care respiră IT zi de zi.

Dellemc În 2016 a fost formată cea mai mare companie de tehnologie IT din lume, prin fuziunea dintre Dell si EMC. Nu puteam rămâne fără reacție, așadar astăzi promovăm portofoliul consistent de soluții tehnologice oferite de acest gigant. Suntem nerăbdători să participăm la transformările anunțate în acest domeniu, în care s-au investit și se investesc în continuare bugete impresionante.

Veeam Veeam a avut o evoluție foarte spectaculoasă în ultimii zece ani și suntem foarte bucuroși că am pariat pe un câștigător. La data începerii acestui  parteneriat (2009), soluțiile lor de backup și replicare erau familiare doar celor mai înfocați administratori de infrastructuri VMware. Astăzi, portofoliul de soluții promite disponibilitate maximă, atât pentru platforme vSphere, cât și pentru HyperV.

Fortinet În categoria de Enterprise Firewalls, este un jucător care a rezistat mai mult decât anticipa majoritatea analiștilor. În continuare, linia lor de produse este apreciată la nivel larg, datorită performanțelor obținute prin utilizarea ASIC-urilor. Fortigate-urile se potrivesc în foarte multe situații de transfer a cantităților mari de date între rețelele publice și cele private. Versatilitatea echipamentelor este utilizată pentru a activa multiple servicii pe o singură platformă.

Paloalto Copilul-minune din segmentul Next Generation Firewalls, PaloAlto concurează cu gigantul Checkpoint pentru supremație în aprecierile industriei. Ajutată de o tehnologie unică și o echipă de leadership vizionară, compania a impus o nouă abordare în lupta împotriva atacurilor informatice curente. Suntem fericiți să oferim clienților noștri soluții extrem de eficiente pentru protecția și prevenția sistemelor și datelor importante.

Certificări

Toată lumea le are, le avem și noi. Deși în unele situații sunt foarte importante (mai ales pentru partenerii noștri de mai sus), noi credem că de asemenea importante sunt și experiența, gândirea liberă și lipsa prejudecăților sau a constrângerilor de orice natură. Ne mândrim cu competențele tehnice obținute, însă suntem conștienți că perfecționarea e un proces continuu. Perfecțiunea nu poate fi atinsă, dar de ce n-am încerca să fim cât mai aproape?