Echipa

Fă cunoștință cu consultanții noștri

Echipa

Testimonial-image

Cristian Leoveanu

Cristian Leoveanu

Business Unit Manager
“Rolul meu principal: înlătur orice obstacole care i-ar putea împiedica pe colegii mei să ofere servicii la cel mai înalt nivel de calitate.”

Un avangardist al implementărilor de tehnologii complexe la nivel național, e cel care intuiește direcțiile viitorului. Responsabil cu partea de administrare generală a firmei, dezvoltă parteneriatele cu producătorii strategici,  se asigură de respectarea termenelor de implementare și recrutează oamenii din echipă. Consideră că fără pasiune și interes autentic, munca devine un efort neproductiv.

Cristian Leoveanu

Testimonial-image

Claudiu Oiță

Claudiu Oiță

Project Manager
“Asigur un fel de interfață între clienți și departamentul tehnic intern. Am grijă ca lucrurile să se întâmple când am promis și cum am promis.”

El manageriază cu succes raporturile dintre clienții ITPS și echipa care face posibile soluțiile. O etapă importantă în această interacțiune este clarificarea așteptărilor clienților în privința rezultatelor. Prin această colaborare, toată munca “din culise” se întâmplă într-un timp foarte scurt. Specialist în tehnologia informației, apreciază la munca sa provocările din care are de învățat lucruri noi și nevoia de a veni cu soluții tehnice potrivite.

Claudiu Oiță

Testimonial-image

Radu Mustață

Radu Mustață

Project Manager
“Apreciez cel mai mult libertatea de care mă bucur în munca mea, datorită faptului că această companie nu funcționează pe tipare rigide.“

Sarcinile zilnice ale managerului de proiect sunt complexe, de la dezvoltarea unor proiecte, la planificarea obiectivelor, resurselor și bugetelor etc. Tot el se ocupă de implementarea și de supervizarea fiecărei etape care duce la succesul unei colaborări. Deși stresul mai apare și el în această ecuație, Radu contracarează cu o porție consistentă de determinare în fața provocărilor. Misiunea lui este să ajute echipa să facă față cu brio așteptărilor.

Radu Mustață

Testimonial-image

Radu Tanvuia

Radu Tanvuia

Consultant IT
“E interesant să găsesc soluții și să rezolv probleme zi de zi, mai ales că pot alege cum să fac asta și am mereu ceva de învățat.”

De șapte ani de când ne e alături, își folosește constant abilitățile în configurarea de echipamente la implementare, designul soluțiilor tehnice, optimizarea tehnică a infrastructurii și altele. Poate că nu se observă de la prima vedere, dar meseria sa implică o doză mare de creativitate, pentru a găsi soluții corespunzătoare unor nevoi specifice ale companiilor. Pentru el, operațiile repetitive și rutina reprezintă cea mai dificilă parte a jobului său.

Radu Tanvuia

Testimonial-image

Andrei Sabău

Andrei Sabău

Consultant IT
“Poate că unora meseria de informatician li se pare grea și plictisitoare, dar pentru mine este cea mai interesantă, amuzantă și interactivă ocupație.”

De aproape patru ani în echipa noastră (și student în paralel), se ocupă în principal de contractele de suport tehnic. Cea mai provocatoare parte a meseriei sale este să găsească soluții optime pentru clienți. Domeniul dinamic al tehnologiei informației îți permite să crești în permanență, iar  ITPS încurajează permanent evoluția profesională.

Andrei Sabău

Testimonial-image

Pavel Usurelu

Pavel Ușurelu

Consultant IT
”Nu există monotonie în jobul meu. Apreciez posibilitatea de a fi printre primii care testează soluții sau echipamente de ultimă generație”.

Responsabil de virtualizare, configurare, administrare servere, configurare, verificare și restaurare a soluțiilor de backup pentru sistemele de operare, este unul dintre inginerii care acordă suport tehnic. În comunicarea directă cu clienții, răspunde atât verbal- în cazuri mai simple, cât și în scris, în cazuri mai complexe.

Pavel Usurelu

Testimonial-image

Liviu Ianăşi

Liviu Ianăşi

Lead Consultant
“Dă-mi timp sa fac o planificare bună și un buget adecvat și pot face un client cu adevărat fericit.”

De doisprezece ani- de la înființare, este pe poziții pentru a rezolva diversele incidente care pot apărea într-o infrastructură IT. În ce constau cele mai mari provocări profesionale? Să își prioritizeze sarcinile și să aloce suficient timp pentru problemele uzuale din cadrul sistemelor. Să nu uităm nici de învățarea permanentă a noilor tehnologii. După toate astea, mai găsește timp și pentru puțin lucru în grădină, joacă cu copiii sau jocuri video.

Liviu Ianăşi

Testimonial-image

Dan Iagăr

Dan Iagăr

Lead Consultant
“Jobul meu nu îmi impune limite și îmi dă libertatea de a acționa în felul meu pentru a atinge rezultatele dorite”.

Design și implementare, retelistică și securitate de zece ani- munca lui este complexă. Analizează și evaluează zilnic noi solicitări, propune soluții și ia cele mai bune decizii pentru clientii nostri. Provocarea sa? Sincronizarea expertizei cu nevoile exprimate ale clientilor. Satisfacția cea mai evidentă? Încrederea acordată de clienți soluțiilor propuse.


Dan Iagăr

Testimonial-image

Izabela Drăgilă

Izabela Drăgilă

Specialist Marketing
“Poate nici nu bănuiți, dar la ITPS se întâmplă lucruri spectaculoase, într-un mod mai puțin mediatizat. O parte din job-ul meu presupune ca lumea să afle despre ele.”

Cu experiență de doisprezece ani în marketing și fascinație pentru acest domeniu, s-a alăturat cu entuziasm echipei noastre. Să dezvălui lumii experiența ITPS constituie un job dinamic, cu posibilitate de dezvoltare și o flexibilitate rar întâlnită. De asemenea, atmosfera plăcută și colegii au convins-o să se alăture echipei ITPS

Izabela Drăgilă

Testimonial-image

Elena Pociump

Elena Pociump

Asistent Director
“Să ții pasul cu o varietate de solicitări, într-un ritm mai lent sau mai dinamic, înseamnă să fii pregătit pentru provocările fiecărei zile. Fac asta de șase ani, cu satisfacția de a contribui la performanțele echipei.”

O mare parte din responsabilitățile muncii în echipă, mai ales cele legate de detalii organizatorice și administrative trec în responsabilitatea ei. Munca ei este versatilă și indispensabilă activității noastre. Interacțiunea permanentă cu clienții, cu colegii și cu cifrele crează uneori situațiile solicitante pe care le rezolvă cu brio.

Elena Pociump

Testimonial-image

Dragos-Gheorghe Lacrămă

Dragos-Gheorghe Lacrămă

Consultant IT
“Ceea ce fac zi de zi mi se pare dinamic, interesant și surprinzător: mă ocup de rezolvarea diferitelor probleme legate de tehnologiile Microsoft.”

De cinci ani, se ocupă de îmbunătățirea serviciilor IT ale clienților noștri, în special de rețele. Una din dificultățile interacțiunii este cea de a colabora cu o companie care nu își dorește cu adevărat schimbarea tehnologiilor IT existente. Rolul său e de a ajuta clienții să evalueze corect și să înțeleagă nevoile specifice ale infrastructurii companiei.


Dragos-Gheorghe Lacrămă

Testimonial-image

Cristian Bunaciu

Cristian Bunaciu

Consultant IT
”Să ai mereu ceva nou de făcut, să lucrezi cu oameni și cu tehnologii noi- exemple de genul ăsta mă ajută să cresc constant în domeniul meu profesional”.

Domeniul său de lucru include rețelistica și tot ce are legătură cu ea. O parte importantă o presupune oferirea de suport tehnic șii găsirea soluțiilor pentru diferite probleme asociate. Chiar dacă în meseria lui volumul de informații necesar pentru îndeplinirea sarcinilor este mare, își găsește satisfacția în situațiile care-i pun abilitățile la încercare.

Cristian Bunaciu

Testimonial-image

Daniel Demian

Daniel Demian

Consultant IT
“Un mediu în care să te simți avantajat profesional te ajută să fii cu adevărat eficient și să furnizezi soluții avansate. Mă bucur de posibilitatea de a colabora cu ITPS, chiar lucrând de la distanță.”

Munca sa presupune sarcini legate de instalare și configurare servere, soluții de backup server și client, precum și testarea de soluții noi. Specialist experimentat în tehnologia informației, pune accentul pe promptitudine și siguranță. De asemenea, e conștient de importanța de a fi flexibil și dispus să învețe chiar și din interacțiunile mai dificile.


Daniel Demian

Testimonial-image

Cătălin Fericean

Cătălin Fericean

Consultant IT
“Retelistică, retelistică și iar retelistică…zi de zi - jobul meu. Sunt student în an terminal, iar locul de muncă mă face să uit de stresul facultății, deoarece aici fac doar ce-mi place.”

Sarcinile lui zilnice sunt legate de monitorizarea echipamentelor, migrări de configurații, implementarea de diferite solutii și, în curând, design/implementare de soluții telefonie IP. Apreciază libertatea de a face ce îi place, în ritmul lui, cu mult sprijin și ajutor din partea colegilor.

Cătălin Fericean

Testimonial-image

Florin Piscuc

Florin Piscuc

Consultant IT
“Bucle în rețea, conectică defectă, porturi defecte la echipamente - sunt o parte dintre provacările mele zilnice care îmi oferă, totodată, posibilitatea de a crește și a evolua în domeniul IT.”

Florin verifică zilnic infrastructura IT a clientului și, atunci când este cazul, intervine fizic în locații. În job-ul lui apreciază accesul la perfecționare și la noi tehnologii, răbdarea și implicarea colegilor, precum și satisfacția că, la sfarșitul zilei, poate spune că a mai învățat ceva. Pasiunea pentru IT se împletește foarte bine cu o altă pasiune de-a lui, cea pentru mașini, în special, pe ramura de Car Audio.

Florin Piscuc

Testimonial-image

Ovidiu Ciorba

Ovidiu Ciorbă

Consultant IT
“Apreciez in munca mea faptul că prin rezolvarea diferitelor probleme sau implementarea diferitelor soluții mă dezvolt profesional.”

Cu o experiență de 13 ani în IT, Ovidiu oferă, zilnic, suport tehnic clienților, în special pe partea de instalare și administrare de servere Windows, dar și de virtualizare sau implementare infrastructură IT. Consideră că are un job provocator, interactiv, motivațional.

Ovidiu Ciorba

Testimonial-image

Ionut Grecu

Ionuț Grecu

Consultant IT
“Job-ul meu este interactiv, palpitant, provocator și mă bucură diversitatea tehnologiilor și multitudinea de lucruri noi învatate aici.”

Inginer la baza, Ionut a dezvoltat pasiunea pentru IT din anii facultații. În fiecare zi, el oferă suport utilizatorilor - Veeam backup, configurări Outlook sau troubleshooting configurații de rețea. Comunicarea cu clienții se face în regim remote și, atunci cand este cazul, se deplasează în locație.

Ionut Grecu

Testimonial-image

Daniel Dumitriu

Daniel Dumitriu

Project Manager
“Provocarea cea mai mare este să aduc clientul și echipa tehnică ITPS pe aceeași lungime de undă.”

Chiar dacă este cel mai nou membru al echipei, Daniel colaborează cu ITPS-ul din 2011, așa că partea de integrare a fost foarte simplă. Fizician la baza, el a fost atras și preocupat mai mult de IT, în special de infrastructura critică. Atât în job-ul lui, cât și în viața de zi cu zi, consideră că încrederea este esențială, cu atât mai mult în relația și interacțiunea cu clientul.

Daniel Dumitriu