Cariere

Ce fel de oameni suntem și ce fel de oameni căutăm

Maroon Office Hiring Job Vacancy AnnouncementCăutăm cel mai organizat și atent Legal and Administrative Assistant, cu o gândire analitică, dornic să se alăture echipei ITPS.  Altfel spus, o persoană cu o bună capacitate de analiză și sinteză, căreia atenția la detalii (a se citi cifre) și munca zilnică cu ele nu îi provoacă dureri de cap, din contră.

Ne asteptăm să fii o persoană:

 • responsabilă, proactivă şi comunicativă;
 • organizată și cu atenție distributivă;
 • capabilă să lucrezi atât individual, cât şi în echipă;

Ne-am bucura dacă ai avea și cunoștințele juridice, dar nu e obligatoriu, iar experiența anterioară într-o firmă din domeniul tehnologiei este un mare plus.

Dacă cele de mai sus le-ai bifat, atunci hai să iți povestim ce ne asteptăm să faci:

 • evidența contractelor încheiate, fișe de lucrări și rapoarte pentru serviciile prestate de companie cu ajutorul responsabililor de contract;
 • facturarea servicilor furnizate de companie, folosind un program informatic, conform contractelor încheiate;
 • suport la întocmirea dosarelor de certificare/recertificare a companiei în fața autorităților/instituțiilor;
 • întocmirea unor cereri, adrese, răspunsuri către colaboratori sau instituții;
 • evidența debitelor restante, informarea responsabililor de contract, întocmirea împreună cu in house lawyer-ul a notificări privind plata debitelor;
 • monitorizarea legislației relevante în activitatea companiei și informarea asupra modificărilor legislative;
 • suport în întocmirea documentelor necesare dosarelor de angajare și a altor documente specifice;
 • servicii juridice interne, sprijinind activitatea în house lawyer-ului;
 • alte taskuri specifice departamentului administrativ și diverse proiecte punctuale;

Noi suntem o echipă bine închegată, cu oameni motivați de pasiunea pentru IT și ghidați de obiectivitatea specific inginerească. Valorile noastre cele mai importante sunt flexibilitatea, curiozitatea, deschiderea spre inovație și învățare. Activăm într-un domeniu care, acum mai mult ca oricând, se află în plină expasiune, zilnic apar noutați și provocări – în afara unor task-uri de rutină, promitem că nu te vei plictisi cu noi.

În plus, față de beneficiile standard, bonuri de masă sau asigurare medicală, avem multe alte facilităti - de la flexibilitate în programul de lucru până la divertisment în timpul jobului. Sigur știi că IT-iștii au acces la diverse beneficii, iar persoana angajată pentru aceasta activitate nu va fi tratată diferit.

Acestea fiid zise scrise, daca crezi ca te potrivesti aplică si spune-ne ce te recomandă pentru acest job la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Sunt de acord cu Termenii și Condițiile

Aplică acum!

Dacă dorești un mediu de lucru foarte ordonat și procedurizat unde nu se deviază de la anumite protocoale, atunci trebuie să știi că
ITPS este cu totul altceva.

Am creat aici un mediu de lucru conform aspirațiilor noastre, adaptat ritmurilor și potentialului nostru. La noi nicio zi de lucru nu seamănă cu precedenta pentru că ne permitem să lăsăm loc pentru creativitate.

Funcționăm pe criteriul flexibilității, care se referă la gradul mai mare de toleranță pentru parametrii profesionali și personali. De asemenea, este reciprocă: de la firmă spre angajat și de la angajat spre firmă.

Prețuim independența profesională, pentru că fiecare alegere asumată - de la forma de colaborare, echipamentul, chiar și locul de unde lucrezi - poate conduce la rezultate mai bune.

Așadar, dacă:

 • libertatea profesională contează pentru tine;
 • apreciezi provocările și proiectele cu doză mare de necunoscut;
 • ai o motivație puternică pentru propria dezvoltare și vrei să obții rezultate remarcabile,

sunt șanse mari să-ți fi găsit tribul!

Poți lucra într-un mediu ce stimulează creșterea constantă, alături de oameni care vorbesc același limbaj special ca și tine. Dacă profesionalul e strâns legat de cine ești și o mare parte din cine ești este pasiunea pentru IT, înseamnă că ai ajuns în sfârșit acasă.

Aplică acum!

Dacă ai și cunoștințele tehnice necesare și abilități de comunicare peste medie, poți deveni un neînfricat Consultant IT.

Dacă ești doldora de cunoștințe tehnice, dar totuși preferi interacțiunea cu oamenii, facilitezi comunicarea și lucrul în echipă și -mai ales- duci proiectele la bun sfârșit- atunci te îndemnăm să accepți un scaun de Project Manager.

Hai să facem cunoștință!

Aplică acum!