Cariere

Ce fel de oameni suntem și ce fel de oameni căutăm

  Suntem o echipă bine închegată, cu oameni motivați de pasiunea pentru IT și ghidați de obiectivitatea specific inginerească. Valorile noastre cele mai importante sunt flexibilitatea, curiozitatea, deschiderea spre inovație și învățare.

  Orientându-ne spre o zonă non-corporativă, ne-am dezvoltat fără a fi influențați de obiective birocratice stricte și rigide. Asta inseamnă că nu avem cu rapoarte de făcut sau targeturi de atins, meeting-urile de planificare sunt o raritate la noi, realizările financiare ale fiecăruia nu stau afișate pe peretii biroului, diversele solicitări nu trebuie aprobate de 5 persoane, noi nu încurajam workaholism-ul prin chestii gen “employee of the month”. Fiindcă activitatea noastră se bazează exclusiv pe serviciile de consultanță, implementare și mentenanță, suntem feriți de componenta mai puțin plăcută a presiunii vendorilor de tehnologie, sau a obligațiilor care ar putea compromite sau deteriora calitatea serviciilor noastre. Acest lucru ne face într-adevar unici, și credem ca e un sentiment plăcut să poți lucra într-un astfel de mediu.

  Avem o echipă de oameni tehnici de excepție, care a reusit în cei 13 ani de activate să deruleze proiecte de infrastructură IT consistente pentru companii naționale și internaționale, din domeniul bancar, energetic, medical, industrial.

Avem multe de spus în domeniile:

 • Clustere și sisteme high availability/business continuity;
 • Solutii de virtualizare servere și statii de lucru;
 • Solutii de stocare și replicare de date;
 • Soluții de switching, routing și security de nivel Enterprise;
 • Analiză și optimizare pentru arhitecturi și sisteme IT complexe;

Dacă ești pasionat de IT și ai capacitatea de a pune în valoare față de clienți competentele tehnice ale colegilor tăi, atunci poți fi candidatul ideal, care ar trebui să iși ocupe timpul cu urmatoarele:

 • Menținerea, preferabil chiar cresterea, portofoliului de contracte de suport, prin asigurarea unui contact eficient cu clienții existenți;
 • Facilitarea implementărilor de tehnologie din portofoliu, la clienții cărora li se potrivesc aceste lucruri (sigur, acești clienți mai trebuie și convinși puțin);
 • Coordonarea proiectelor pe parcursul implementării lor, asigurarea livrabilelor promise către client;
 • Dezvoltarea permanentă a cunoștințelor tehnice (ok, doar la nivel conversațional) pentru elemente din IT care au acronime de genul BGP, RSTP, LACP, ESX, 802.1x, IDS, IPS etc;

Pentru că în ziua de astazi IT-istii sunt niște răsfățați ai sorții și beneficiază de cele mai exotice și diverse metode de susținere, persoana angajată pentru această activitate nu va fi tratată diferit. În plus, putem să iți mai spunem că nouă ne place baschetul, biliardul și darts-ul, pe care le practicăm zilnic, la job. Suntem pasionați și de alergare, ciclism sau munte, dar astea le practicăm în timpul liber (pentru că nu avem un munte la noul nostru sediu, încă!)

Sigur că ne interesează CV-ul tău și experiența, dar marea noastră cerintă este să fim compatibili.

Așadar, dacă:

 • libertatea profesională contează pentru tine;
 • apreciezi provocările și proiectele cu doză mare de necunoscut;
 • ai o motivație puternică pentru propria dezvoltare și vrei să obții rezultate remarcabile,
 • sunt șanse mari să-ți fi găsit tribul!

Hai să facem cunoștință!

Sunt de acord cu Termenii și Condițiile

Aplică acum!

Dacă dorești un mediu de lucru foarte ordonat și procedurizat unde nu se deviază de la anumite protocoale, atunci trebuie să știi că
ITPS este cu totul altceva.

Am creat aici un mediu de lucru conform aspirațiilor noastre, adaptat ritmurilor și potentialului nostru. La noi nicio zi de lucru nu seamănă cu precedenta pentru că ne permitem să lăsăm loc pentru creativitate.

Funcționăm pe criteriul flexibilității, care se referă la gradul mai mare de toleranță pentru parametrii profesionali și personali. De asemenea, este reciprocă: de la firmă spre angajat și de la angajat spre firmă.

Prețuim independența profesională, pentru că fiecare alegere asumată - de la forma de colaborare, echipamentul, chiar și locul de unde lucrezi - poate conduce la rezultate mai bune.

Așadar, dacă:

 • libertatea profesională contează pentru tine;
 • apreciezi provocările și proiectele cu doză mare de necunoscut;
 • ai o motivație puternică pentru propria dezvoltare și vrei să obții rezultate remarcabile,

sunt șanse mari să-ți fi găsit tribul!

Poți lucra într-un mediu ce stimulează creșterea constantă, alături de oameni care vorbesc același limbaj special ca și tine. Dacă profesionalul e strâns legat de cine ești și o mare parte din cine ești este pasiunea pentru IT, înseamnă că ai ajuns în sfârșit acasă.

Aplică acum!

Dacă ai și cunoștințele tehnice necesare și abilități de comunicare peste medie, poți deveni un neînfricat Consultant IT.

Dacă ești doldora de cunoștințe tehnice, dar totuși preferi interacțiunea cu oamenii, facilitezi comunicarea și lucrul în echipă și -mai ales- duci proiectele la bun sfârșit- atunci te îndemnăm să accepți un scaun de Project Manager.

Hai să facem cunoștință!

Aplică acum!