Cum ne desfășurăm activitatea în perioada pandemiei

Protejăm, cât mai mult posibil, angajații, partenerii și colaboratorii. Nu este foarte greu, dat fiind faptul că 95% din activitatea noastră se desfasoară în regim remote. În nici un caz, nu sacrificăm securitatea conexiunilor și nici confidențialitatea datelor, găsim cu ușurință modalități de a comunica între noi, rapid și eficient. Pentru acele rare intervenții la sediul dumneavoastră, vă asigurăm că respectăm cu strictețe recomandările de protecție emise de autorități.

  • Serviciile de tip datacenter sunt esențiale și, de aceea vom mentine în continuare, același nivel al disponibilității. În acest scop, suntem prezenți la birou strict atâti colegi cât e nevoie pentru a asigura intervenții la fața locului, în caz de urgență. Știm că vă bazați pe aceste servicii și nu vă vom dezamăgi!
  • Personalul companiei noastre este în activitate. Din fericire, nu am avut până acum cazuri de îmbolnăviri, sperăm că măsurile luate de noi să ne protejeze în continuare. Ne bazăm pe fiecare dintre colegii noștri în această perioadă si credem că, acționând responsabil și solidar, vom putea sa va oferim serviciile noastre în continuare, fără intreruperi sau diminuări (cu respectarea restricțiile impuse de autorităti).
  • Întelegem că în aceasta perioadă modul de lucru “normal” s-a schimbat pentru toată lumea. Suntem alături de dumneavoastră în găsirea soluții potrivite care să vă ajute să rămâneți productivi în acest context. Vă puteți baza pe flexibilitatea noastră și capacitatea de a “ne pune în papucii altora”.
  • Oferim în continuare serviciile contractate fără a restrânge acoperirea Există măsuri de protecție pe care le aplicăm, dar vă puteți baza pe noi în continuare. Contexul actual este o realitate la care noi ne-am adaptat pentru a functiona cât mai aproape de parametrii obișnuiți și nu o privim ca o perioadă de hibernare în care ne ținem rasuflarea și asteptăm să treacă!
  • Suntem în continuare responsabili pentru serviciile prestate, disponibili pentru orice subiect pe care doriți să il abordăm și avem deschidere pentru găsirea cadrului potrivit în orice colaborare.

Vă asigurăm că puteți conta pe noi chiar și în această perioadă. Suntem convinși ca vor ramane și lucruri bune după ce restrictiile se vor ridica, iar noi ne dorim să fim dintre cei care au știut cum să abordeze aceste momente fluctuante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *