Sunteți gata să ajungem împreună în vârf?

Vă ghidăm pas cu pas transformarea companiei în era digitalizării.

Servicii

*****

Audit & consultanță

Analizăm în detaliu nevoile companiei și elaborăm o strategie IT potrivită pentru dumneavoastră.

citește mai departe

*****

Servicii cloud

Soluții tehnice pentru transferul infrastructurii IT a companiei dumneavoastră de pe serverele fizice pe cele virtuale (cloud).

citește mai departe

*****

Managed Services

Externalizați toate responsabilitățile legate de infrastructura IT a companiei dumneavoastră.

citește mai departe

*****

Implementare

Accelerarea și eficientizarea proceselor IT din cadrul companiei dumneavoastră, prin soluții virtuale dedicate.

citește mai departe

DE CE NOI?

Oferim exclusiv servicii IT

Ne ocupăm doar de IT și o facem de la “foarte bine” în sus. Experiența profesională vastă și pasiunea pentru munca noastră ne permit să oferim fiecărui client o infrastructură optimă din punct de vedere a performanțelor și costurilor.

Găsim întotdeauna soluții

Pentru noi IT este un tărâm al tuturor provocărilor, dar și al tuturor posibilităților. Căutăm în afara tiparelor soluțiile potrivite pentru compania dumneavoastră. Indiferent de bugetul sau de mărimea firmei, cu ITPS veți fi la înălțimea așteptărilor.

Obținem performanța

Specialiștii noștri pun accent pe dezvoltarea soluţiilor de înaltă performanţă. Parteneriatele strategice cu producătorii de top, fără a fi influențați de cerințele financiare ale industriei, contribuie la obținerea rezultatelor optime pentru fiecare client.

Parteneri

Promisiunea noastră

Tehnologia informației joacă un rol important în furnizarea de servicii rapide și sigure, la standarde înalte. În timp ce unii specialiști încă mai explorează, pentru noi drumul de la obiectiv la performanță este bine definit. Îl parcurgem constant de peste doisprezece ani. Nu lăsăm loc pentru erori și ne pregătim pentru atingerea obiectivelor cu precizie milimetrică. Suntem pregătiți pentru succes, indiferent de obstacolele apărute în cale.

Partea frumoasă este că fiecare proiect are specificul și provocările sale. Fie că avem deja "harta" sau trebuie să creăm una, ajungem negreșit la destinația propusă, însoțindu-vă pas cu pas. Vă preluăm toate grijile legate de IT. Aceasta este promisiunea noastră.

Echipa ITPS